KVIKTIDER OM MORGENEN

Vi har "kvik-tider" om morgenen, hvor man kan komme uden tidsbestilling i tidsrummet kl 8-8.20.

Kvik-tiderne er beregnet til nyopstået sygdom eller skader, f.eks. øresmerter, forvridninger, akut hududslæt, akut hævet led og nyopståede akutte smerter. Man kan komme uden at ringe først. Det er ikke muligt at bringe flere emner op til konsultationen - en kviktid er beregnet til en enkelt ting/problemstilling.

Kvik-tiderne er ikke beregnet til udredning af længerevarende sygdom, opfølgning på igangværende forløb eller til mere komplicerede problemstillinger, idet der i disse tilfælde er brug for en almindelig konsultation, hvor der er lidt mere tid til rådighed. Kviktiden kan heller ikke bruges til psykiske problemstillinger. 

Hvis din henvendelse er mere omfattende, end hvad der kan klares i kviktiden, kan vi være nødsaget til at bede dig komme igen til en almindelig konsultation på et andet tidspunkt.

I kvik-tiden må der påregnes lidt ventetid, og man kan ikke forvente at komme ind til en bestemt læge. Har du brug for vurdering af problemstillingen hos din faste læge, skal du bestille tid til en almindelig konsultation.

Lægerne kan fortsat kontates direkte via e-konsultation via vores hjemmeside eller app´en Min Læge, og klinikken vil fortsat kunne kontaktes telefonisk i vores åbningstid. Du kan da tale med personalet og få vejledning.